Στο Δημαρχείο Πανοράματος παντρέψαμε για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία το θέατρο με την ψυχολογία!

16 Φεβρουαρίου, 2023

Στο Δημαρχείο Πανοράματος παντρέψαμε για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία… το θέατρο με την ψυχολογία! Από τη μιά, η εξαίρετη ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας, Νέλη Βυζαντιάδου μας μίλησε για τις προκλήσεις που συναντάμε, τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή και τις προϋποθέσεις για να έχουμε υγιείς σχέσεις. Από την άλλη, οι ηθοποιοί των θεατρικών ομάδων της Κ.Ε.Π.Α.Π, Νεφέλη Ανθοπούλου, Φέμη Κουκαρούδη και Ηλίας Μποέμ δημιούργησαν εικόνες για όλους εμάς μέσα από τα λόγια, τις κινήσεις και τις εκφράσεις των προσώπων τους για όλα όσα μας αφηγήθηκε η Νέλη.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη Νέλη για τη σύλληψη της ιδέας και την τόσο χρήσιμη και ταυτόχρονα περιεκτική ομιλία της, στη Νεφέλη Ανθοπούλου για την ξεχωριστή σκηνοθεσία των σεναρίων που έπαιξαν οι ηθοποιοί μας, στη Φέμη Κουκαρούδη και τον Ηλία Μποέμ για την καθηλωτική παρουσία τους στη σκηνή. Ήταν μια ιδιαίτερα όμορφη συνεργασία μέσα στο φώς.
Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου στην Κ.Ε.Π.Α.Π – χωρίς εσάς δεν θα είχε υλοποιηθεί αυτή η τόσο επιτυχημένη εκδήλωση.
Ευχαριστώ πολύ τη Δέσποινα Αυγερίδου (FM100), τη Χριστίνα Κανατάκη (TV100) και τον Ανδρέα Σταματόπουλο (Vergina TV) για την προώθηση της εκδήλωσης.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος τους Δημάρχου μας, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, Αγάπη Μουσαφείρη, ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Κεδίκογλου, η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, Δέσποινα Λυπηρίδου, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, Άρτεμις Αγαθοκλέους, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πανοράματος, Χριστίνα Χατζηφιλιππίδου, η τοπική σύμβουλος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαριέτα Γαϊτάνη, ο τοπικός σύμβουλος, Θωμάς Χαριζάνης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Εύα Τουτζάρη.
Και πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς που αψηφίσατε τον παγετό εκείνης της μέρας και ήσασταν κοντά μας για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί αυτή την υπέροχη εκδήλωση!

psixologia-theatro02 psixologia-theatro03

vickykanellou