Το Δημοτικό μας Ωδείο προσκαλεί διακεκριμένους καλλιτέχνες από το εξωτερικό και οργανώνει sold-out συναυλίες

21 Φεβρουαρίου, 2023

Το Δημοτικό μας Ωδείο πέρα από την εκπαιδευτική του ιδιότητα, προσκαλεί διακεκριμένους καλλιτέχνες από το εξωτερικό και οργανώνει sold-out συναυλίες, μικρά θαύματα επί σκηνής.
Ότι και να πώ, ότι και να γράψω μετά από αυτό που ακούσαμε, είδαμε και νιώσαμε χτές, λίγο θα είναι. Άλλωστε ο καλύτερος τρόπος να πείς κάτι είνα να το κάνεις και το κουαρτέτο εγχόρδων Dafo μαζί με την καλλιτεχνική μας διευθύντρια, Ερατώ Αλακιοζίδου μας δικαίωσαν καλλιτεχνικά και μας απογείωσαν πολιτιστικά.
Την Ερατώ, την έχουν περιγράψει ως εξαίρετη πιανίστα, την έχουν αποκαλέσει “Ferrari” των καλλιτεχνικών διευθυντών και τόσα άλλα… για εμένα είναι αγαπημένη φίλη και επειδή δεν πιστεύω στο “ουδείς αναντικατάστατος” θα πώ… αναντικατάστατη συνεργάτιδα!
Ερατώ, Jusyna, Danuta, Aneta, Anna and Nicola you gave as an absolutely amazing performance, it was enchanting!
Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που απολαύσατε μαζί μας τη συναυλία, την αγαπημένη μας Αγάπη και σύζυγο του Δήμαρχου μας και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για την παρουσία της καθώς και τον Σωκράτη Φάμελλο, Βουλευτή Β’Θεσσαλονίκης με το ΣΥΡΙΖΑ, την Κωνσταντίνα Αδάμου, Βουλευτή Β’Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ, τη συνάδελφο αντιδήμαρχο καθαριότητας Βίβιαν Λιόλιου, το συνάδελφο αντιδήμαρχο Αστέριο Κισκίνη, τον δημοτικό σύμβουλο Σοφοκλή Κάλτσιο, τον τοπικό σύμβουλο Νικόλαο Κάτσιο, το μέλος του ΔΣ της Κ.Ε.Π.Α.Π, Μαρία Καβούνη και την υποψήφια τοπική σύμβουλο Πανοράματος, Φωτεινή Ευστρατιάδου.
Κλείνοντας θα ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα ζούσαμε αυτό που ζήσαμε χτές!

odio-xenes-sinavlies01

vickykanellou