Θεατρική ομάδα ενηλίκων

14 Ιουνίου, 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟ
Η θεατρική ομάδα ενηλίκων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Κ.Ε.Π.Α.Π.) παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Καλλιτεχνικού Ιούνη 2023 “Το μεγάλο μπέρδεμα” του Θανάση Πέντσου σε διασκευή Νίκου Κανταρτζόγλου και σκηνοθεσία Νεφέλης Ανθοπούλου, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πέτρινου Πολιτιστικού Κέντρου Πυλαίας την Κυριακή, 4 Ιουνίου.
Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α.Π, Βίκυ Κανέλλου είπε ότι «θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη Νεφέλη Ανθοπούλου, η οποία διδάσκει τη θεατρική ομάδα ενηλίκων της Κ.Ε.Π.Α.Π. και ανέλαβε τη σκηνοθεσία της συγκεκριμένης παράστασης, σε όλους τους ηθοποιούς, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι ερασιτέχνες, μας δικαίωσαν καλλιτεχνικά και εντυπωσίασαν και διασκέσασαν το κοινό και, φυσικά, σε όλους τους συντελεστές της συγκεκριμένης παράστασης.
Έπαιξαν με αλφαβητική σειρά οί ηθοποιοί:
Κανταρτζόγλου Νίκος
Μαυρομουστάκη Μαριάνθη
Μήτκα Ιωάννα
Μποέμης Ηλίας
Οικονόμου Γιάννης
Παρταλιού Νατάσα
Παυλίδου Λουλού
Φιριπή Ευτυχία
Χαλκίδου Δέσποινα
Πλοκή: Μία συντηρητική οικογένεια τής Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε ένα απίστευτο μπέρδεμα, το οποίο οδηγεί τούς ιδιαίτερους χαρακτήρες των μελών της σε κωμικές καταστάσεις.
”Το μεγάλο Μπέρδεμα” θα ανέβει ξανά στη σκηνή τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 21.00 στο Αμφιθέατρο “Σταύρος Κουγιουμτζής” του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος.
Είσοδος ελεύθερη.

theatriko

vickykanellou