Είμαστε περήφανοι απόγονοι ηρώων.

26 Μαρτίου, 2023

Είμαστε περήφανοι απόγονοι ηρώων. Οι αγωνιστές και αγωνίστριες του 1821 έβαλαν την αγάπη τους για την πατρίδα πάνω από όλες τις αγάπες και άντλησαν δύναμη από την πίστη τους στο Θεό. Ας κρατήσουμε μέσα μας ζωντανή τη λεβεντιά, τη δύναμη, την πίστη, την υπομονή και την επιμονή τους.
Θερμά συγχαρητήρια στις φιλαρμονικές ορχήστρες της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.Α.Π.) του δήμου μας, τη μπάντα του Πανοράματος υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Ζαρίμπα τον οποίο εκπροσώπησε επάξια σήμερα ο Γιώργος Δωρής (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του πρώτου) και τη μπάντα της Πυλαίας υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καραπινίδη, οι οποίες συνόδεψαν τις παρελάσεις με τα σχολεία, τους συλλόγους και τα χορευτικά τμήματα του δήμου μας. Ήσασταν υπέροχοι!
Ο Δήμαρχος μας και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης παρευρέθηκε στις παρελάσεις, συμμετείχε στην τελετή για την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας και κατέθεσε στεφάνι και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλους όπως κάθε χρόνο

parelasi02

vickykanellou