Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές μοίρασε η φιλαρμονική ορχήστρα της Κ.Ε.Π.Α.Π.

31 Δεκεμβρίου, 2022

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές μοίρασε η φιλαρμονική ορχήστρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ) του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και συγκεκριμένα η μπάντα του Πανοράματος υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Ζαρίμπα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου μας και στο Κεντρικό Κτήριο στο Δήμαρχό μας, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ο οποίος μας ευχήθηκε υγεία, χαρά και προκοπή και τόνισε ότι “τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα πιο αισιόδοξα έρχονται”.
Μπράβο σε όλα τα μέλη της φιλαρμονικής, μικρούς και μεγάλους, περαστικά σε όσους δεν ήταν κοντά μας (την επόμενη φορά όλοι γεροί και μαζί) και στο μαέστρο μας που τα κατάφεραν παρόλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης και τ. υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο βουλευτής της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης. Επίσης οι συνάδελφοι αντιδήμαρχοι; οι κυρίες Ελένη Γιαννούδη, Δέσποινα Λυπηρίδου και Ανατολή Κωνσταντινίδου και ο κύριος Γιάννης Καρτάλης. Επίσης η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πανοράματος, Χριστίνα Χατζηφιλιππίδου.
Μαζί μας και πάντα κοντά μας ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας, Γιώργος Ταχμετζίδης και αγαπημένοι φίλοι και φίλες και εργαζόμενοι και εργαζόμενες στο Δήμο μας.

kalanta02

vickykanellou