Στο Δημαρχείο μας βραβεύσαμε τους απόφοιτους των Λυκείων του Δήμου μας που πέρασαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

22 Δεκεμβρίου, 2022

Στην κατάμεστη αίθουσα “Λίτσα Φωκίδη” στο Δημαρχείο μας βραβεύσαμε τους απόφοιτους των Λυκείων του Δήμου μας που πέρασαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα παιδιά μας, μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους! Ο Δήμαρχός μας, καλωσόρισε τους νέους ακαδημαικούς πολίτες του Δήμου μας, και όπως είπε “στύλωσαν το βλέμμα τους στον στόχο τους. Για μια ευκαιρία, μια ελπίδα για το αύριο, για ένα καινούριο δρόμο” και τόνισε ότι “επιτυχία χωρίς ευτυχία δεν είναι επιτυχία”.

Για όσα από τα παιδιά μας δε καταφέραν να μπουν σε κάποια σχολή, θα μου επιτρέψετε να προσθέσω το εξής (καθώς ήμουν κάποτε ένα από αυτά τα παιδιά). “Αν παρατηρήσουμε τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην παγκόσμια ιστορία, θα διαπιστώσουμε ότι έχουν ένα κοινό; επιμονή και αυτοπειθαρχία. Δεν αφήνουν τίποτα και κανένα να τους σταματήσει από το να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ο Walt Disney απορρίφθηκε πάνω από 300 φορές πριν καταφέρει να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για το όραμά του. Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τη Disneyland και δεν υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακούσει για αυτό το μέρος.

Οπότε συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και για όσους δεν (άλλωστε δεν είναι όλα για όλους), προσήλωση στο στόχο σας, επιμονή, υπομονή και θα τα καλύτερα είναι μπροστά σας!

panelandikes-vraveusis02

vickykanellou