Σχολική πρεμιέρα με ασφάλεια και καθαριότητα

13 Σεπτεμβρίου, 2021

Σχολική πρεμιέρα με ασφάλεια και καθαριότητα και πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου μας χωρίς προβλήματα» (Ιγνάτιος Καϊτεζίδης). Σήμερα είχα τη χαρά να συνοδέψω το Δήμαρχό μας, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, στον αγιασμό του 1ου Νηπιαγωγείου Πανοράματος και να ευχηθούμε μια δημιουργική και ασφαλή σχολική χρονιά και να τον εκπροσωπήσω μετά την αναχώρησή του στο 1ο Δημοτικό Πανοράματος, όπου υποδεχτήκαμε την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Νίκη Δανδόλου.
Δίπλα στις ευχές του Δημάρχου μας, θα ήθελα να προσθέσω και τις δικές μου και ως γονιός και ως εκπαιδευτικός. Οι περισσότεροι γονείς κάνουμε όνειρα για τα παιδιά μας; να είναι όμορφα, να είναι έξυπνα, να έχουν καλή τύχη και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους. Αυτό όμως που θέλει κάθε παιδί, αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη, ανεξάρτητα από τις ικανότητες ή δυνατότητες του, είναι να αγαπηθεί πολύ. Ας είμαστε δίπλα στα παιδιά μας να τους δίνουμε αγάπη χωρίς όρους και όρια.
Ας είμαστε και δίπλα στους δασκάλους των παιδιών μας και ας μη περιμένουμε τα πάντα από εκείνους; άλλωστε τους χαρακτήρες των παιδιών μας δε τους φτιάχνει ο δάσκαλος. Mόνο να τους τελειοποιήσει μπορεί.
Καλή σχολική χρονιά!

vickykanellou