«ΟPEN DAY» του Δημοτικού Ωδείου

26 Σεπτεμβρίου, 2023

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Open Day στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Οι εγκαταστάσεις των δύο κτιρίων του ωδείου στο Πανόραμα και στην Πυλαία γέμισαν με γονείς και νέους σπουδαστές που ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και τις δράσεις του ωδείου.
Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιος Καιτεζίδης, διέθεσε χρόνο για να επισκεφτεί προσωπικά τις εγκαταστάσεις του Ωδείου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το προσωπικό, γονείς και σπουδαστές, και να συζητήσει στενά με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια, κ. Ερατώ Αλακιοζίδου.
Την παρουσία του Δημάρχου ενίσχυσε και η συνοδεία της Προέδρου της ΚΕΠΑΠ, κ. Βίκυ Κανέλλου, η οποία τόνισε τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει το ωδείο στην ενίσχυση και ανάπτυξη της καλλιτεχνικής παιδείας εντός του Δήμου.
Στο πλαίσιο της ανανέωσης και της συνεχούς εξέλιξης του Δημοτικού Ωδείου, το καλλιτεχνικό και διδακτικό προσωπικό υποδέχθηκε με ζέστη τους επισκέπτες, παρουσιάζοντας τις αυξημένες δυνατότητες και τις καινοτόμες προοπτικές της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης που προσφέρει το ίδρυμα.
Κεντρικό ρόλο σε αυτή την ανανέωση παίζει η προσθήκη νέων ταλαντούχων μουσικών στο δυναμικό του ωδείου, που φέρνουν μια φρέσκια ανανεωτική αύρα. Ως αποτέλεσμα, μέλη του ωδείου δημιούργησαν μουσικά happening, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική και αξέχαστη αισθητική εμπειρία.
Παράλληλα, στο πλαίσιο του Open Day του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, το φουαγιέ του ωδείου φιλοξένησε την εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας “Θαλασσογραφίες” του φωτογράφου Αθανάσιου Ρεζούδη.

open-day-02 open-day-03 open-day-04 open-day-05

vickykanellou