12ο Πολιτιστικό και Αθλητικό Summer Camp της Κ.Ε.Π.Α.Π

29 Ιουλίου, 2023

Το 12ο Πολιτιστικό και Αθλητικό Summer Camp της Κ.Ε.Π.Α.Π. ολοκληρώθηκε σήμερα μετά από 6 εβδομάδες και ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή παιδιών και ανταπόκριση από τους γονείς και τα παιδιά!
Φέτος για 1η φορά:
Διευρυμένο ωράριο (μέχρι τις 4μμ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονιών.
Εισαγωγή στην παράδοση της Ελλάδας μας και διδασκαλία παραδοσιακών χορών σε Πανόραμα, Πυλαία και Ασβεστοχώρι.
Μετακίνηση των παιδιών με πούλμαν από την Πυλαία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πανοράματος.
Πιλοτικά δεχτήκαμε παιδιά με αναπηρία και ο Γιάννης Καστούρας, ειδικός σύμβουλος Δημάρχου Θεσσαλονίκης σε θέματα αναπηρίας, μίλησε στα παιδιά μας για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.
Επειδή η γνώμη των γονιών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, με το Δήμαρχό μας, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, απευθύναμε ερωτηματολόγιο στους γονείς και σας ευχαριστούμε θερμά για τα τόσο όμορφα σχόλια και πάνω από όλα που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας!
Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου που αγκάλιασαν όλα τα παιδιά, φρόντισαν να περάσουν όμορφα και με ασφάλεια και τους έμαθαν τόσο χρήσιμα
Ευχαριστώ πολύ επίσης τους υπαλλήλους της αντιδημαρχίας αθλητισμού, της αντιδημαρχίας πολιτισμού και της αντιδημαρχίας καθαριότητας που φρόντισαν για τις εγκαταστάσεις και την ομαλή διεξαγωγή του summer camp καθώς και τους εθελοντές πολιτικής προστασίας Πανοράματος για την πολύτιμη συνδρομή τους.

vickykanellou