ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ

12 Ιουλίου, 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΠΥΛΑΙΑ
Η παρουσίαση των παιδικών τμημάτων μπαλέτου και zumbas Πυλαίας με τίτλο “Λιλιπούτειοι Χορευτές” πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πέτρινου Πολιτιστικού Κέντρου Πυλαίας στις 14/6 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.Α.Π) του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Οι μικρές μπαλαρίνες και χορεύτριες καταχειροκροτήθηκαν από γονείς, φίλους, συγγενείς, και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α.Π., Βίκυ Κανέλλου, η οποία αναφέρθηκε και στις δασκάλες των… λιλιπούτειων χορευτών:
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις άξιες δασκάλες, Μελίνα Κωνσταντινίδου και Αγγελίνα Λουπέτη για το έργο τους και κυρίως που προσέχουν και αγαπούν τα παιδιά μας. Ο ρόλος τους είναι εξαιρετικά σημαντικός; ένας καλός δάσκαλος σε κάνει να αγαπάς το μπαλέτο ή τη zumba ενώ ένας κακός δάσκαλος σε οδηγεί να το εγκαταλείψεις. Μελίνα και Λίνα σας ευχαριστούμε που είστε το πρώτο!»

Η αίθουσα μπαλέτου στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας ανακαινίστηκε χάρη στην ιδέα της Ρένας Καντερέ με την πολύτιμη συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μας.

mpaleto02

vickykanellou