«Μια ζωγραφιά είναι η ζωή» την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου στις 6μμ

2 Φεβρουαρίου, 2023

Για πρώτη φορά στη σκηνή του αμφιθεάτρου «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Δημαρχείο Πανοράματος η εξαιρετική Νέλη Βυζαντιάδου για την εκδήλωση με τίτλο «Μια ζωγραφιά είναι η ζωή» την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου στις 6μμ.
Μια διαδραστική ομιλία για τις προκλήσεις που συναντάμε στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε, τους συνοιδοιπόρους που επιλέγουμε (ή όχι) και τις προϋποθέσεις για να έχουμε υγιείς σχέσεις.
Συμμετέχει η θεατρική ομάδα της Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με τους ηθοποιούς Νεφέλη Ανθοπούλου, Φέμη και Ηλία Μποέμ.
Η Νέλη Βυζαντιάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί στη Θεσσαλονίκη όπου και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Είναι πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια, επόπτρια και εκπαιδεύτρια επαγγελματιών ψυχικής υγείας.
Σπούδασε ψυχολογία στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Α.Π.Θ και εξειδικεύτηκε στη χορήγηση ψυχομετρικών δοκιμασιών. Ακολούθησαν δύο κύκλοι μεταπτυχιακών σπουδών εκ των οποίων ο ένας στη Συμβουλευτική και ο άλλος στην Ψυχοθεραπεία μέσω Ψυχοδυναμικού Ψυχοδράματος.
Από το 1991 ως το 2001 εργάστηκε σε ψυχιατρικές δομές της πόλης μας ενώ από το 2001 ασχολείται αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα.
Είναι συγγραφέας 6 βιβλίων (ετοιμάζει άλλα δύο που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους). Αρθρογραφεί στην Κουλτουρόσουπα και στην Καρφίτσα.

vickykanellou