Η φιλαρμονική ορχήστρα της Κ.Ε.Π.Α.Π. επισκέφθηκε το νοσοκομείο του δήμου μας

25 Δεκεμβρίου, 2022

Εχοντας μεγαλώσει μέσα σε ιατρική οικογένεια γνωρίζω πολύ καλά τι θα πεί να είναι γιορτινές μέρες και να εργάζεσαι. Παραμονή Χριστουγέννων (και όχι μόνο) γιατροί και νοσηλευτές (και όχι μόνο) δουλεύουν, εφημερεύουν και φροντίζουν τους ασθενείς τους.

Ειδικά τo Γ.Ν.Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Μικρή πήγαινα εκεί να δώ τον πατέρα μου όταν έκανε εφημερία και αργότερα πήγαινα την κόρη μου να δεί τον δικό της πατέρα όταν έκανε εφημερία. Φίλοι και γνωστοί εργάζονται εκεί και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από διαφορετικά πόστα.
Η φιλαρμονική ορχήστρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ) του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και συγκεκριμένα η μπάντα της Πυλαίας υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καραπινίδη επισκέφθηκε το νοσοκομείο του δήμου μας και είπε τα κάλαντα σε ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές.
Καλή ανάρρωση σε όσους νοσηλεύονται και καλή υπομονή στους δικούς τους ανθρώπους.

Ευχαριστώ πολύ τα αγαπημένα μας παιδιά και τον μαέστρο μας που γέμισαν το νοσοκομείο με γιορτινές μουσικές.
Ευχαριστώ πολύ την Ευαγγελία Σακαλή-Παρασκευοπούλου, μέλος ΔΣ της ΚΕΠΑΠ και Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών που μας συνόδεψε καθώς και για την πολύτιμη βοήθειά της.

Και του χρόνου!

filarmoniki-episkeptike-to-nosokomeio filarmoniki-episkeptike-to-nosokomeio

vickykanellou