«Σταυροδρόμι Φωνών» Open Call 2022 στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»

24 Νοεμβρίου, 2022

Είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε μουσική από την όπερα και τον κινηματογράφο στη χτεσινή συναυλία «Σταυροδρόμι Φωνών» Open Call 2022 στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Δημαρχείο Πανοράματος.
Συχνά στο χώρο των νέων δημιουργών υπάρχουν αστείρευτες και ανεκμετάλλευτες δυνατότητες και μπορούμε να ανακαλύψουμε σημαντικά ταλέντα τα οποία χρειάζονται τη δική μας προσοχή και ενθάρρυνση για να ξεδιπλώσουν αυτό το ταλέντο.
Σκοπός δικός μας είναι να είμαστε κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι, είμαι σίγουρη, καλλιτεχνικά θα μας δικαιώσουν.

stavrodromi-fonon-open-call-01
Ελενη Σαββουλιδη, Mela Gerofoti και Jim Tsakyridis, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, με μπροστάρη τον Δήμαρχο μας και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ignatios Kaitezidis – Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ) και το Δημοτικό μας Ωδείο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της εξαίρετης Erato Alakiozidou είναι δίπλα σας, είναι μαζί σας!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και συνάδελφοι μέλη του ΔΣ της ΚΕΠΑΠ, ο αντιπρόεδρος George Babaratsas B, η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Ευαγγελία Σακαλή-Παρασκευοπούλου, η αντιδήμαρχος Vivian Lioliou, η Προέδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πανοράματος, Christina Chatzifilippidou και η τοπική σύμβουλος Δήμητρα Βλαχούδη.

stavrodromi-fonon-open-call-02

vickykanellou