Δε ζούμε στα λόγια μας αλλά στις πράξεις μας

5 Σεπτεμβρίου, 2021

Επειδή δε ζούμε στα λόγια μας αλλά στις πράξεις μας, το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ανέλαβα ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας το Σεπτέμβριο του 2020 ήταν να επισκεφτώ όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου μας; άλλωστε, όπως μου έμαθε ο Δημαρχός μας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, «αν δε δείς κάτι με τα ίδια σου τα μάτια, είναι σα να μη το είδες».

de-zoume-sta-logia-01
Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργο Μπαμπαράτσα, ο οποίος παρευρέθηκε σε κάθε αυτοψία που του ζήτησα και δρομολόγησε τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες. Ευχαριστώ τον μηχανικό Γιώργο Ιωαννίδη, ο οποίος με πολλή υπομονή μου εξήγησε κάθε τεχνική λεπτομέρεια που έπρεπε να γνωρίζω. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου Νικόλα Παναγιωτίδη, Γιώργο Ταρασίδη, Ευαγγελία Σακαλή-Παρασκευοπούλου, Βίβιαν Λιόλιου καθώς και τους Προέδρους των Τοπικών Συνβουλίων, Χριστίνα Χατζηφιλιππίδου, Χρήστο Μητσάκη, Χρήστο Γιαννούδη, Λευτέρη Αντωνιάδη και Σίμο Τάνη και τους Διονύση Σαρίδη, Θανάση Πηλείδη και Γιάννη Παναγιωτίδη με τη συνδρομή των οποίων έγινε μια εξαιρετικά λεπτομερής καταγραφή των αναγκών των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

de-zoume-sta-logia-05
Σε κάποιες ενδεικτικές φώτο που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση βλέπετε το… lifting στο ΔΑΚ Πανοράματος, στο γήπεδο μπάσκετ του Χορτιάτη (όσο μας επιτρέπει η Αρχαιολογία), στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Εξοχή, στο Πάρκο Γαλανού στο Πανόραμα (μπάσκετ και τέννις), στα γήπεδα τέννις Πλατεία Μπακογιάννη και συνεχίζουμε με Πυλαία, Φίλυρο και Ασβεστοχώρι. Με υπομονή (άλλωστε πρόκειται για πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων) αλλά με ακόμη περισσότερη επιμονή και μεράκι, δημιουργούμε, επισκευάζουμε, αποκαθιστούμε ζημιές και βανδαλισμούς, βελτιώνουμε, συντηρηρούμε και πάνω από όλα προσφέρουμε.

de-zoume-sta-logia-02 de-zoume-sta-logia-03

vickykanellou